Якщо Ви все ще в довгих сумнівах, чи варто було купувати бездротову зарядку для свого рідного смартфона (спойлер - звісно, варто), ми радимо Вам поквапитися. Чому? Та тому що ті, хто тримає руку на пульсі нових технологій, вже збираються купувати кросівки з підтримкою бездротової зарядки за стандартом Qi!

Не вірите? Розповідаємо!

Буквально днями компанія Nike представила чудові кросівки Adapt BB, які:

Шнуруються самі за технологією FitAdapt;
Управляються за допомогою програми на смартфоні;
Крім програми мають кнопки (на самих кросівках) для регулювання сили натягу;
Мають настроюване підсвічування;
Заряджаються від бездротової зарядки.
Трохи про шнурки - механізм здатний навіть самостійно послаблювати або посилювати тиск під час спортивних тренувань, зрозуміло, якщо спортсмен виставить у мобільному застосунку відповідний режим. Як очікується, ця фішка зробить носіння кросівок максимально комфортним. Так, безпосередньо під час тренування може бути виставлена максимальна фіксація, а під час перерви - ослаблення хватки.

          

Заявлена ємність акумулятора - 505 мАг - явно далеко зможете втекти! Виробник стверджує, що заряду вистачить на 10-20 днів використання. Поспішаємо заспокоїти Вас, звичайно, Ви зможете вибратися з кросівок, якщо вбудований акумулятор раптово розрядиться: про це на своєму сайті зазначає компанія Nike. Гіпотетично для зарядки нових кросівок може підійти будь-який зарядний пристрій з нашого асортименту. Інша справа, що поки ми не орієнтуємося на кросівки - ми орієнтуємося на смартфони. Та й площа пристроїв може бути дещо непрактичною для взуття. Однак, у комплекті з цими кросівками постачатиметься і зарядний пристрій Qi у вигляді килимка. Зврядити кросівки повністю можна буде за 3 години. 

Насправді, компанія Nike вже представляла подібні кросівки, і це було аж у 2016 році. Фанати, напевно, пам'ятають модель HyperAdapt 1.0, які можна було дістати за нечувані 720 доларів. На відміну від свого попередника, кросівки Adapt BB коштуватимуть удвічі дешевше, а шнурки ніхто не побачить: вони заховані від сторонніх очей. 

Як очікується, продажі нової моделі почнуться вже в лютому цього року в США, заявлена ціна в 350 доларів.

Мабуть, від бездротової зарядки нікуди не втекти - це наше майбутнє. Світ без дротів набагато мобільніший і спокійніший. Якщо бездротової зарядки для смартфона у вас все-таки ще немає, то пропонуємо зробити перший крок у майбутнє з перегляду нашого каталогу.