На данный момент большинство новых телефонов поставляются с возможностью беспроводной зарядки.

 

Перш ніж ми розповімо вам про бездротову зарядку-підставку QINETIQ Stand 1 потужністю 15 Вт, важливо знати, наскільки потрібен вам цей продукт. По-перше, ця бездротова зарядка для телефона має 2 індукційні котушки, що дають змогу ставити ваш смартфон у зручному для вас положенні. Ви можете переглядати ільми на вашому пристрої під час зарядки.

Крім цієї зарядки, також існують ще багато варіантів, від зарядних підставок до плоских кіл. Коли ви лежите в ліжку, щоразу, коли вам потрібно перевіряти повідомлення на вашому телефоні, його необхідно від'єднувати від мережі, що в довгостроковій перспективі може пошкодити порт зарядки і є нудним завданням. Замість цього тримайте зарядну панель на тумбочці біля ліжка (якщо дозволяє ваш телефон). Візьміть телефон, коли захочете, а потім просто покладіть його назад на зарядну панель. Нічого не може бути простіше, ніж це.

У пристрої QINETIQ Stand 1 немає нічого складного. Дістаньте його з коробки і підключіть довгий дріт Type-C в коробці до адаптера/вилки потужністю 15-18 Вт. Ось і все.

Бездротова зарядка ксяомі виконує саме те, що обіцяє, заряджає ваш телефон на 15 Вт, працює на Android і iPhone. Іноді ви можете відчувати, що телефон трохи теплий на дотик, але турбуватися нема про що. Коли ви кладете пристрій на панель, спалахує синій світлодіодний індикатор, який показує, що зарядка ввімкнена. Ще одна річ, яку вам потрібно знати, - це те, що він підтримує Qualcomm Quick Charge 3.0.

За допомогою продукту бездротова зарядка для андроїд ви можете заряджати iPhone 8 і далі, Samsung Galaxy S7 і далі, Galaxy Note 8 і OnePlus 8 Pro і так далі.

У Apple вже є зарядні пристрої MagSafe, які працюють добре, і компанія постійно шукає способи впровадження інновацій. Якщо чутки вірні, то майбутній iPhone - можливо, не цього року - може бути без портів, а це означає, що вам доведеться покладатися на MagSafe. Деякі виробники смартфонів можуть сказати, що дротова зарядка - найкращий варіант, але оскільки більшість телефонів здатні зберігати заряд протягом усього дня, вам не потрібен інший дріт у вашому житті. Дайте йому кілька місяців, і навіть телефони середнього класу можуть пропонувати бездротову зарядку. Усе, що ми можемо сказати про бездротову зарядку для самсунг, це те, що вона звільняє вас від дротів вашого телефона та незручності користування під час заряджання.