Протягом останнього року щотижня ми бачимо нові досягнення в галузі бездротового зв'язку, а разом з ними і нові рівні обізнаності про прийдешній бездротовий світ. У цьому немає жодних сумнівів: світ стає електричним, а електрика - бездротовою.

  Попит на бездротове живлення також перевизначає споживчі очікування - люди хочуть мати змогу входити не тільки у свої будинки й офіси, а й у готель, аеропорт, ресторан або кафе, щоб легко під'єднатися до бездротового живлення. Точно так само, як вони тепер підключаються до Wi-Fi. Досить скоро носіння мобільного зарядного пристрою здаватиметься таким же застарілим, як і наявність віддаленого підключення до інтернету.

  При цьому особи, які приймають бізнес-рішення в різних галузях промисловості, серйозно ставляться до переваг і можливостей впровадження технології інтелектуальної бездротової зарядки. Інтелектуальне бездротове заряджання дає змогу компаніям вийти за межі задоволення нагальної потреби в енергії та фактично використати анонімізовані дані для залучення клієнтів більш значущими способами і, зрештою, стимулювати нові можливості отримання доходу.

  Візьмемо, наприклад, розгортання, яке WPC зробили на початку цього року з великим світовим готельним брендом, у цілодобовому барі готелю. Використовуючи технологію smart wireless charging technology, WPC відстежували використання бездротової зарядки протягом шести тижнів і виявили, що бренд пережив 64%-ве зростання продажів під час зарядки! Люди заряджали свій пристрій у середньому протягом 45 хвилин, що приносило понад 2400 доларів доходу за одне місце!

  У цьому розгортанні, а також у всій нашій мережі результати показують, що люди залишаються довше - і витрачають більше грошей - коли у них є для цього вагома причина. І в наші дні є кілька речей потужніших, ніж безкоштовний/легкий доступ до живлення для зарядки пристроїв. The Wall Street Journal нещодавно опублікувала статтю про "номофобію" або страх перед тим, що ваш пристрій вийде з ладу - ми просто не можемо функціонувати без наших мобільних пристроїв.

У нашій мережі ми також спостерігаємо деякі інші тенденції, як-от люди, які прагнуть отримати доступ до бездротового живлення найбільше по понеділках. Крім того, 2 години дня за місцевим часом, або одразу після обіду в США, схоже, є піковим часом використання в будні дні. Знання таких моделей використання може в кінцевому підсумку відкрити двері для нових бізнес-моделей, що використовують бездротову зарядку.

  Ми тільки починаємо дряпати поверхню всіх можливостей і варіантів використання для інтелектуальних бездротових технологій. У найближчі місяці та роки ми з нетерпінням чекаємо можливості побачити, що споживачі, роздрібні торговці та інші компанії можуть зробити за допомогою технології smart wireless charging technology.