БЕЗДРОТОВА ЗАРЯДКА СТАЄ ВАЖЛИВИМ ЕЛЕМЕНТОМ ЖИТТЯ ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ



  Впровадження бездротової зарядки зростає, занепокоєння з приводу розряду батареї знижується, і багато споживачів розуміють, що тільки "сертифіковані Qi" бездротові зарядні пристрої пропонують найкращі безпеку, надійність і якість.


 

Прийняття бездротової зарядки стрімко зростає


   Завдяки бездротовій зарядці Qi від WPC, яка тепер підтримується більшістю провідних сучасних виробників смартфонів і вже доступна в тисячах продуктів, споживачі, схоже, прагнуть зробити бездротову енергію більшою частиною свого повсякденного життя.

   Згідно з результатами опитування, частка споживачів, які використовують бездротову зарядку, зросла з 10% у грудні 2016 року (порівняно з аналогічним опитуванням WPC), до 40% респондентів у квітні 2018 року.

   Відповідно, використання бездротових зарядок удома і в автомобілях різко зросло в 2017 році. Ба більше, більшість бездротових зарядних аксесуарів, придбаних у 2017 році, були куплені як автономні аксесуари після купівлі смартфона - 30% споживачів заявили, що отримали свій бездротовий зарядний аксесуар у подарунок.




Необхідність Qi сертифікації


     

Під час проведення опитування WPC запитали споживачів, чи слід їм шукати "сертифікований Qi" у продуктах бездротової зарядки, і вони відповіли ствердно. У міру зростання популярності Qi деякі виробники стали випускати невідповідні вимогам продукти Qi з фальшивими етикетками на кшталт "Qi-enabled" або "Qi compatible". Часто ці продукти навіть незаконно використовують підроблені логотипи Qi.

 Однак після того, як споживачі дізналися, що таке Qi сертифікація і правильне маркування, 75% сказали, що розуміють, наскільки важлива сертифікація для забезпечення безпечної та правильної роботи продукту.

 Занепокоєння з приводу розряду батареї - все ще присутнє, але вже менше
Страх перед розрядженою батареєю, який тривалий час був проблемою, унікальною для сучасного життя, схоже, йде на спад, оскільки бездротова зарядка створює нові можливості для живлення і поповнення батарей.

 Опитування показало, що 92% респондентів використовують свої смартфони щодня, і хоча 70% або більше всіх глобальних споживачів все ще відчувають певний ступінь занепокоєння з приводу батареї, це число скорочується. Нарешті, в той час, як будинок залишається найкращим місцем для бездротового заряджання (а потім в автомобілі, на роботі та під час подорожей), також є цікаві місця.

 Очевидно, що ці результати малюють багатообіцяючу картину для майже 600 компаній-членів WPC та інших, хто стоїть за стандартом бездротового зв'язку Qi, провідною в світі технологією бездротової зарядки.